Plungiškiai spindėjo MKL „Žvaigždžių dienoje“ 2018

Naujienos: Gyvenimo būdas , 2018-01-22 17:56
El. pašto adresas: paleicik@gmail.com

Sekmadienį į Kėdainių areną iš visos Lietuvos atvyko daugiau kaip 300 jaunųjų krepšininkų ir krepšininkių. Tradicinėje LIDL – Lietuvos moksleivių krepšinio lygos šventėje „Taip krepšinį žaisti verta“, kuri dar vadinama lygos „Žvaigždžių diena“, jaunimas demonstravo savo sugebėjimus įvairiose krepšinio rungtyse, o rungtynėse susikovė geriausi lygos krepšininkai.
Estafečių konkursas „Vienas už visus ir visi už vieną“ komandą sudaro po tris skirtingo amžiaus komandos narius. Į didįjį finalą tarp vaikinų pateko Penevėžio KKSC, Plungės SRC, Knašiaus KM ir Kėdainių SC. Vaikinų finale susitiko Plungės SRC ir arenos šeimininkų Kėdainių SC komandos. Plungiškiai pataikę visu tris metimus iš pirmojo karto ir laimėjo „Vienas už visus ir visi už vieną“ konkursą. Nugalėtojais tapo Plungės SRC auklėtiniai Žilvinas Rusys (treneris G. Glikmanas), Rokas Armalis (treneris V. Lapis) ir Robertas Kurmis (treneris V. Lapis).


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN