Akmenės rajone trisdešimt dvi aktyvios valandos

Naujienos: Gyvenimo būdas , 2017-08-30 21:26
El. pašto adresas: paleicik@gmail.com

Rugpjūčio 19-20 dienomis sporto klubas „Balansas“ organizavo sportinę išvyką „32 aktyvios valandos“ finansuojamą Akmenės rajono savivaldybės visuomenės sveikatos rėmimo specialiosios programos projekto „Sveikos gyvensenos receptas“. Į išvyką susirinko būrys dalyvių, kartu prisijungė ir jų tėveliai. Taip pat buvo pakviesti Akmenės rajono sporto klubo AKMENINIS KUMŠTIS nariai. Išvyka prasidėjo žygiu pėsčiomis nuo Naujosios Akmenės link Alkiškių smėlio karjero. Pailsėjus ir išsimaudžius kelionė link sodybos Tupiku kaime buvo tęsiama automobiliais. Įsirengę stovyklavietę visi dalyviai buvo kviečiami pasistiprinti ant laužo virta žvėrienos ir daržovių sriuba. Po pietų keletas valandų buvo skirta laisvalaikiui ir pasiruošimui treniruotei vandenyje. Buvo tikrai šlapia ne tik vandenyje, bet ir stovyklavietėje, pradėjo smarkiai lyti, Tačiau lietus stovyklautoju visai nebaugino ir sportininkų įrengtoje stovyklavietėje toliau buvo jaučiama puiki nuotaika. Sutemus buvo kūrenamas laužas ir kepamos dešrelės. Vakarojimą paįvairino filmas po atviru dangumi. Rytą visi buvo keliami mankštai ir krosui. Po geros valandos buvo kviečiami pusryčiauti – ant laužo kepta kaimiška kiaušiniene. Sočiai pavalgę ir pailsėję basomis išbandė savo jėgas futbolo aikštelėje. Nugalėjo draugystė. Dar valandos prireikė stovyklos ir palapinių sutvarkymui. Pavargę, bet laimingi visi skaičiavo paskutines 32-iejų aktyvių valandų minutes.
Šis žygis puikus vasaros palydėjimas ir nusiteikimas naujiems mokslo ir sporto metams. Vieniems atnešantys sėkmę moksle, kitiems sporte, o kurie turės aiškius tikslus pasisekimas lydės visur.



Raimonda Mačiuvienė


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN