Jaunieji Akmenės policijos rėmėjai dalyvavo stovykloje Medininkuose

Naujienos: Gyvenimo būdas , 2018-07-31 16:27
El. pašto adresas: paleicik@gmail.com

Telšių apskrities vyriausiojo policijos komisariato Akmenės rajono policijos komisariato bendruomenės pareigūnė Aušrinė Šarauskienė kartu su 8 jaunosiomis policijos rėmėjomis iš Telšių apskr. VPK ir Akmenės r. PK bei 4 merginomis iš LŠS Žemaitijos Šaulių 8-osios rinktinės dalyvavo vaikų stovykloje „Lietuvos jaunieji gynėjai“. Stovykla buvo atidaryta liepos 16 – 22 dienomis, Medininkuose, VSAT Pasieniečių mokykloje.

Vaikai turėjo įtemptą ir sportišką savaitę, kuri pareikalavo daug fizinės ištvermės. Kiekviena diena buvo suplanuota taip, kad vaikai turėtų galimybę susipažinti su įvairiomis profesijomis, patirtų naujų įspūdžių, išbandytų save sportinėse varžybose.

Stovyklautojai apsilankė Ugniagesių gelbėtojų mokykloje, dalyvavo Viešojo saugumo kariniame žygyje Rūdininkų paligone, taip pat žygyje „Pasieniečio takais“, susipažino su policininko profesija iš arčiau.

Nepaisant didelių karščių, nuovargio ir miego trūkumo, vaikai iš stovyklos išvažiavo pilni gerų emocijų, susirado naujų draugų, o jų veidus puošė plačios šypsenos.


Telšių apskr. VPK Akmenės r. PK informacija


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN