Tauragės Rotary klubas netradiciškai skatina moksleivių pažangą

Naujienos: Gyvenimo būdas , 2017-11-28 21:18
El. pašto adresas: paleicik@gmail.com

Pirmą kartą Lietuvoje ir Europoje Tauragės Rotary klubas, bendradarbiaudamas su Tauragės rajono savivaldybe, pristatė netradicinį moksleivių pažangos skatinimo projektą, kuriam skiriama 30 tūkst. Eur suma. Šiuo projektu siekiama mažinti patyčias, didinti moksleivių motyvaciją mokytis, skatinti komandinį darbą.
Projekte dalyvauja 126 klasės, kuriose mokosi apie 3000 mokinių. Šią savaitę su projekto sąlygomis buvo supažindinti visi Tauragės rajono bendrojo ugdymo įstaigų moksleiviai ir pedagogai.
Premijos skiriamos didžiausią pažangą padariusiems mokiniams ir klasėms, bei visiems dešimtukus visų mokymo dalykų galutiniame 2017-2018m.m. metiniame įvertinime turintiems 6 – 12 klasių mokiniams. Skiriamų premijų dydis svyruoja nuo 100 iki 3000 Eur.
20 tūkst. projektui skirtų lėšų skiria Tauragės Rotary klubas ir partneriai. 10 tūkst. – Tauragės rajono savivaldybė.


Tauragės Rotary klubo prezidentas
Romualdas Stasytis
Mob.+370 699 57 353, El. p.: romas.stasytis@gmail.com
Facebook: Tauragės pažangos premija


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN