Kuršėniškiai džiaugėsi kultūros centro lauko erdvės atidarymu

Naujienos: Gyvenimo būdas , 2018-12-18 18:19
El. pašto adresas: paleicik@gmail.com

Gruodžio 17 dienos pavakarę Kuršėnų miesto gyventojai ir svečiai rinkosi į jaukios ir unikalios Šiaulių rajono savivaldybės kultūros centro lauko erdvės atidarymo šventę.
Atidarymo ceremonija prasidėjo Kalėdų Senelio ir vaikų ir jaunimo teatro „Ikaras“ (vadovai Leontina ir Petras Valskiai) pasirodymu bei Kalėdų eglės įžiebimu ir šventiniais fejerverkais, o sveikinimo ir padėkos žodį tarė Šiaulių rajono savivaldybės kultūros centro direktorė Jovita Lubienė.
Po atidarymo ceremonijos susirinkusieji sugūžėjo į parodų salę, kurioje paskelbti ir apdovanoti „2018 metų Kuršėniškį“ buvo pavadinti Kuršėnų miesto seniūnijos seniūnas Vytautas Gedmontas ir jo pavaduotoja Giedrė Karkalienė bei LR Seimo Pirmininko pirmosios pavaduotojos Rimos Baškienės padėjėja Ada Grakauskienė. Už metų nuopelnus miestui, bendruomenei ir Kuršėnų vardo garsinimą „2018 metų Kuršėniškiu“ tapo Andrius Skuja, kuris 2018 metais Europos neįgaliųjų lengvosios atletikos čempionate ieties metimų rungtyje iškovojo aukso medalį. Nominantą sveikino Šiaulių rajono savivaldybės meras Antanas Bezaras, Šiaulių rajono neįgaliųjų draugijos sporto klubo „Atgaiva“ vadovė Elena Adomaitienė bei kiti renginio svečiai.
Pasibaigus sveikinimams visų susirinkusiųjų laukė įspūdinga dovana – Sauliaus Petreikio Trio grupės koncertas. Didinga sielos kūryba, profesionalumas ir nuoširdumas užbūrė visus klausytojus.

Už atsakingą darbą ir geranorišką bendradarbiavimą kultūros centro bendruomenė nuoširdžiai dėkoja lauko erdvę renovuojančiai įmonei „Telšių meistras“. Iki galo darbai bus atlikti ir pabaigti 2019 metų pirmoje pusėje, tačiau jau dabar visi galime ir naudotis, ir džiaugtis dauguma pasikeitusių, atsinaujinusių Kultūros centro Kuršėnuose lauko erdvių.



Vaiva Melvydaitė
Šiaulių rajono savivaldybės kultūros centro informacija


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN