Naujojoje Akmenėje, obuoliai sukvietė neįgaliuosius

Naujienos: Gyvenimo būdas , 2017-09-21 22:07
El. pašto adresas: paleicik@gmail.com

Naujosios Akmenės miesto ir kaimiškosios seniūnijos žmonių su negalia bendrija surengė jau tapusią tradicine rudens šventę. Šią šventę pavadinome „Obuolių fiesta“ neatsitiktinai, nes užderėjo gausus obuolių derlius.

Šventės tikslas – po vasaros atostogų suburti bendrijos narius, kad pabendrautume ar paprasčiausiai vienas kitą pamatytume.

Renginyje dalyvavo atvykę svečiai iš Latvijos-Aucės neįgaliųjų draugijos. Neįgaliųjų klubo „Žėrutis“ ansamblis „Deina“, Žagarės neįgaliųjų klubo ansamblis „Vyšnelė“, bendrijos ansamblis „Svajokliai“ gražiomis dainomis linksmino dalyvius, kvietė į šventę praeivius miestiečius.

Šventės metu pagerbti bendrijos jubiliatai. Svečiai pavaišinti keptais obuoliais, pyragais, bandelėmis. Buvo smagu ir gera pabūti kartu, pasidalinti prabėgusios vasaros įspūdžiais, paragauti skanumynų.



Naujosios Akmenės miesto ir kaimiškosios seniūnijų žmonių su negalia bendrijos pirmininkė K.Pušinova


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN