Panevėžyje, investavus 0,9 mln. eur, atidaryta atnaujinta „Iki“ parduotuvė

Naujienos: Gyvenimo būdas , 2021-08-19 08:02
El. pašto adresas: g.valaityte@publicum.lt

Ketvirtadienį atidaryta atnaujinta prekybos tinklo „Iki“ parduotuvė Panevėžyje, adresu S. Kerbedžio g. 12a. Investicijos į parduotuvės atnaujinimą siekia 0,9 mln. eurų. Parduotuvė įrengta pagal naujausius įmonės standartus, o didžiausias dėmesys atnaujinimo metu buvo skirtas Aukštaitijos sostinės gyventojų ir jos svečių patogumui bei maloniai apsipirkimo patirčiai.

„Metų pradžioje žadėję aktyvų tinklo atnaujinimą neprarandame pagreičio – šį mėnesį atidarome net penkias atnaujintas „Iki“ parduotuves skirtinguose šalies miestuose. Taip siekiame kiekvienam savo pirkėjui suteikti galimybes apsipirkti arčiau namų, moderniose ir jaukiose parduotuvėse. Be to, norėdami kurti malonią apsipirkimo patirtį nuolat peržiūrime technologinius sprendimus, plečiame prekių asortimentą“, – sako Lina Muižienė, prekybos tinklo „Iki“ vykdomoji direktorė.

Patogesniam, greitesniam ir saugesniam apsipirkimui, naujoje 606 kv. m. ploto parduotuvėje įrengtos 3 „IKI Bitutė“ kasos, leidžiančios apsipirkti sumažinant žmogiškąjį kontaktą, taip pat čia veikia 2 įprastos kasos. Atnaujintoje parduotuvėje Panevėžyje išplėstas ir mėsos produkcijos asortimentas – parduotuvėje atsirado šviežios sveriamos mėsos skyrius. Pirkėjus, kaip ir lig šiol, pasitiks šviežūs kepiniai, gausus šviežių daržovių bei vaisių skyrius. Parduotuvėje dirbs 18 darbuotojų. Lankytojams ji bus atvira kasdien nuo 8 iki 22 val.

Prekybos tinklas „Iki“ itin daug dėmesio skiria plėtrai, inovacijoms bei atsinaujinimui. Per 2021 m. atidarytos 2 naujos parduotuvės. Dar 12 parduotuvių renovuotos tiek didžiuosiuose miestuose, tiek ir šalies regionuose, o trys iš jų – „IKI Express“ Klaipėdoje ir Vilniuje – atnaujintos pagal naują koncepciją.

Prekybos tinklą „Iki“ iš viso šiuo metu sudaro 227 fizinės „Iki“ parduotuvės, 2 logistikos centrai, kulinarijos gamybos centras bei 3 regioninės kepyklos. Prekybos tinkle dirba per 5,9 tūkst. darbuotojų.


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN