Telšių kurčiųjų ir neprigirdinčiųjų draugija įgyvendina projektą „Renginiai jaunimui“

Naujienos: Savivalda , 2021-08-09 18:32
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Telšių r.

Telšių kurčiųjų ir neprigirdinčiųjų draugija organizuoja projektą „Renginiai jaunimui“, kuris yra įgyvendinamas ES programos Erasmus+ lėšomis. Projektu siekiama prisidėti prie renginių jaunimui patrauklumo bei neįgaliųjų integracijos didinimo.Projekto tikslas - suteikti jaunimo darbuotojams, organizuojantiems įvairaus pobūdžio renginius, žinių, gebėjimų bei praktikos, kaip padaryti savo renginius įdomesnius jaunimui ir kaip geriau pritaikyti organizuojamus renginius neįgaliesiems. Projekte dalyvauja partneriai iš Latvijos, Rumunijos, Graikijos, Bulgarijos, Gruzijos, Maroko, Italijos, Turkijos, Maltos ir Lietuvos, o jį įgyvendinti padeda viešoji įstaiga „Jaunimo tarptautinio bendradarbiavimo agentūra. Pirmąją projekto veiklų dieną apsilankė ir su dalyviais bendravo Savivaldybės mero pavaduotojas Mantas Serva, kuris džiaugėsi, kad projektas vykdomas būtent Telšiuose.



„Mums labai malonu projekto dalyvius priimti kaip svečius mūsų mieste. Projektas liečia laibai svarbias socialines grupes - jaunimą ir neįgaliuosius, todėl linkiu šio vizito ir projekto metu pasisemti kuo geresnių potyrių, žinių ir patirčių, kurias galėtumėte pritaikyti ateityje dirbant su jaunimu, su renginiais ir neįgaliaisiais“, - į startavusio projekto dalyvius susitikimo metu kreipėsi Savivaldybės mero pavaduotojas Mantas Serva.

Jaunimo organizacijos savo kasdieninėje veikloje organizuoja daug įvairių renginių jaunimui. Tai įvairūs švietėjiški, pažintiniai, pramoginiai, sportiniai, kultūriniai renginiai. Renginiai - tai tam tikra ugdymo forma, kurių metu jauni žmonės lavinami, skatinamos jų gerosios savybės, didinamas pažinimas, motyvacija, gerinami jų gebėjimai ir t.t. Todėl projekto įgyvendintojai šiuo projektu siekia atkreipti dėmesį, jog kiekviena jaunimo organizacija ar renginių organizatorius turėtų nuolat galvoti, kiek ir kam bus prieinami jų organizuojami renginiai.


šaltinis: https://telsiai.lt/go.php/lit/Telsiu-kurciuju-ir-neprigirdinciuju-draugija-igyvendina-projekta-renginiai-jaunimui


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN