Kviečiame prisijungti į akciją „Visa Lietuva šoka 2017“

Naujienos: Gyvenimo būdas , 2017-09-07 18:07
El. pašto adresas: paleicik@gmail.com

Kviečiame prisijungti į akciją „Visa Lietuva šoka“

​Laba diena, gerb. švietimo įstaigų Vadovai, Mokytojai,

2017 m. rugsėjo 15 d., penktadienį, 18.00 val. jau trečią kartą Lietuvoje vyks smagi ir nuotaikinga akcija „Visa Lietuva šoka“. Visi kviečiami dalyvauti ir tuo pačiu metu susiburti Klaipėdos senamiestyje, Mažosios Lietuvos istorijos muziejaus kiemelyje (Didžiojo Vandens g. 2).
Šaunios ir pašėlusios akcijos „Visa Lietuva šoka“ organizatoriai kviečia išmokti lietuviškų šokių, pasikrauti smagių emocijų, pagerinti savijautą, ir maloniai pabendrauti. Abejojate, ar nemokate šokti? Ne bėda! Folkloro ansamblių nariai pasiruošę Jus išmokyti – jie paaiškins, parodys ir įtrauks į smagų šokio sūkurį! Tradiciniai šokiai nereikalauja ypatingų sugebėjimų, tad juos šokti gali tikrai visi. Akcijos „Visa Lietuva šoka“ sumanytojai įsitikinę, kad smagūs mūsų liaudies šokiai – visiems skirta ir ypač reikalinga pramoga. O kuo daugiau šokėjų – tuo nuotaikingiau!

Kviečiame prisijungti ir Jus!
Daugiau informacijos suteiks akcijos Klaipėdoje koordinatorius Alvydas Vozgirdas tel. 867638974, el. p. alvozgirdas@yahoo.com;

Pagarbiai
organizatorius - Klaipėdos etnokultūros centras


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN