Atnaujintoje „Iki“ Šakiuose pirkėjai ras didesnį pasirinkimą

Naujienos: Gyvenimo būdas , 2021-07-29 10:25
El. pašto adresas: g.valaityte@publicum.lt

Ketvirtadienį atidaryta atnaujinta prekybos tinklo „Iki“ parduotuvė Šakiuose, adresu Bažnyčios g. 16. Pagal naujausius įmonės standartus rekonstruotoje parduotuvėje, siekiant pirkėjams pasiūlyti platesnį prekių asortimentą ir didesnę pasiūlą, išplėsti kai kurie skyriai ir įrengtos savitarnos kasos. Į parduotuvės rekonstrukciją investuota 6,74 tūkst. eurų.

„Iki“ parduotuvėse siekiame pasiūlyti kruopščiai atrinką asortimentą, kad kiekvienas pirkėjas rastų jo poreikius atitinkančius produktus. Atnaujintoje parduotuvėje yra didelė visų prekių kategorijų įvairovė – nuo pieno, šviežių vaisių ir daržovių, mėsos, rūkytų žuvies gaminių iki bakalėjos prekių“, – sako Lina Muižienė, prekybos tinklo „Iki“ vykdomoji direktorė.

Renovuotoje parduotuvėje išplėstas šviežios mėsos skyrius. Vietoje ruošiamą produkciją ir jos šviežumą vertinantiems pirkėjams siūloma čia kepamos šviežios duonos ir dar daugiau bandelių rūšių.

„Iki“ parduotuvė Šakiuose užima 597 kv. m plotą, joje dirbs 13 darbuotojų. Pirkėjų patogumui įrengtos 2 paprastos ir 2 „Iki Bitutė“ savitarnos kasos, kurios skubantiems pirkėjams leis apsipirkti greičiau ir patogiau, išvengiant papildomų kontaktų. Lankytojams parduotuvė bus atvira kasdien nuo 8 iki 22 val.

Parduotuvė atnaujinta remiantis šiuolaikiška „Iki“ standarto koncepcija, kuri apima prekybos vietų išvaizdą, išplanavimą, naudojamą įrangą ir viską, kas pagerina pirkėjų patirtį.

Šiuo metu prekybos tinklą sudaro 227 „Iki“ parduotuvės, prekybos tinkle dirba daugiau nei 5,9 tūkst. darbuotojų.


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN