Akmenės rajono gyventojai dalyvavo kraujo donorystės akcijoje

Naujienos: Gyvenimo būdas , 2018-01-03 13:27
El. pašto adresas: paleicik@gmail.com

Akmenės rajono savivaldybė jau dvejus metus bendradarbiauja su VšĮ Nacionalinio kraujo centro Klaipėdos filialu ir rengia kraujo donorystės akcijas Savivaldybėje ir Akmenės rajono savivaldybės visuomenės sveikatos biure.

Rajono gyventojai ir šįmet atsiliepė į Akmenės rajono savivaldybės mero kvietimą dalyvauti neatlygintinos kraujo donorystės kalėdinėje akcijoje.

Savivaldybės salėje buvo tikrinama savanorių sveikata ir imamas kraujas. Juo per keturias valandas pasidalijo 33 žmonės. Buvo ir daugiau norinčių padovanoti savo kraujo, tačiau sutrukdė negalavimai – nemažai akmeniškių šiuo metu sloguoja, jaučiasi peršalę, tad iš tokių žmonių kraujo imti atsisakyta.

Puoselėdama šiltą draugystę su VšĮ Nacionalinio kraujo centru, Akmenės rajono savivaldybė toliau organizuos kraujo donorystės akcijas ir kvies rajono gyventojus neatlygintinai padovanoti kraujo.





VšĮ Nacionalinio kraujo centro Klaipėdos filialo nuotraukose: Savivaldybės meras Vitalijus Mitrofanovas, VšĮ Nacionalinio kraujo centro Klaipėdos filialo darbuotojai ir Akmenės rajono gyventojai – kraujo donorai.



Savivaldybės gydytoja Dalia Sketrė http://akmene.lt/go.php/lit/Akmenes-rajono-gyventojai-dalyvavo-kraujo-donorystes-akcijoje


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN