Akmenės rajono, Kruopių kaime įgyvendintas projektas „Vaikų svajonės“

Naujienos: Gyvenimo būdas , 2018-01-04 18:49
El. pašto adresas: paleicik@gmail.com

Kalėdos, iš tiesų, stebuklingas metas, kai magišką nuotaiką sukuria kalėdinių dovanėlių nuskaidrinti laimingi vaikų veidai. Projektas „Vaikų svajonės“ padeda pradžiuginti nepasiturinčias šeimas, išpildant po vieną didžiausią vaikučio norą.

Akmenės rajono paramos šeimai centro Pagalbos šeimai padalinio socialinė darbuotoja Asta Skiriuvienė kartu su Kruopių seniūnija prisidėjo prie šios gražios akcijos ir mažiesiems suorganizavo Vaikų svajonių išpildymo šventę. Renginio metu vaikai ir jų tėveliai žiūrėjo kalėdinę animacinę pasaką „Sniego karalienė“, mėgavosi skaniomis vaišėmis. Vaikus aplankė Kalėdų senelis, kuris papasakojo smagių istorijų, mokė visus žaisti adventinius žaidimus, klausėsi išradingų šventės dalyvių eilėraščių. Jaukų vakarą vainikavo Kalėdų senelio įteiktos projekto „Vaikų svajonės“ dovanos ir šypsenomis papuošti vaikų veidai.

Kad visi vaikai iš šeimų, kurioms teikiamos socialinės priežiūros paslaugos, galėtų dalyvauti šiame renginyje, Akmenės rajono paramos šeimai centro Pagalbos šeimai padalinio socialinė darbuotoja Asta Skiriuvienė ir Kruopių seniūnija pasirūpino transportu.

Džiugu, kad projektas „Vaikų svajonė“ suteikia galimybę visos Lietuvos, net ir atokiausių vietovių, vaikams pajausti Kalėdų stebuklą ir sutelkia žmones geriems darbams.



Akmenės rajono parmos šeimai centro Pagalbos šeimai padalinio socialinė darbuotoja Asta Skiriuvienė http://akmene.lt/go.php/lit/Projektas-vaiku-svajones--kruopiuose


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN