„Sielos paguoda“ labdaros krautuvėlė vėl atvėrė duris

Naujienos: Savivalda , 2021-06-23 19:40
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Šilutės r.

Po ilgos pertraukos labdaros krautuvėlė vėl pradeda veiklą. Šįkart ji duris atvėrė klubo „Sielos paguoda“ narių dėka. „Ši krautuvėlė, ilgus metus kuruojama katalikių moterų draugijos, veikia jau 25-erius metus. Tad labai dėkojame visiems, prisidėjusiems prie šio kilnaus darbo, ir nepailstant dirbant vardan tų, kuriems reikia pagalbos, beveik tris dešimtmečius. Labai džiugu, kad šią veiklą atnaujino „Sielos paguodos“ nariai “, – kalbėjo Savivaldybės Socialinės paramos skyriaus vedėjas Alvidas Šimelionis.

Tad kviečiame visus, kurie namuose turi nebenaudojamų daiktų ar nebenešiojamų rūbų, atnešti juos į krautuvėlę. Jie atiteks žmonėms, kuriems jų labai stinga. Krautuvėlė įsikūrusi Liepų gatvėje Nr. 16, Šilutėje. Darbo laikas: trečiadieniais ir penktadieniais nuo 10 val. iki 13 valandos.


Komunikacijos skyrius
šaltinis: https://www.silute.lt/naujienos/sielos-paguoda-labdaros-krautuvele-vel-atvere-duris/8119


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN