Mažeikiuose baigiamas statyti riedučių, BMX dviračių, riedlenčių parkas

Naujienos: Savivalda , 2021-06-17 19:37
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Mažeikių r.

Mažeikiuose per pusmetį buvusio taip vadinamojo Skate parko vietoje Juodpelkio parke iškilo naujas parkas. Išbetonuotos rampos, įrengti metaliniai čiuožimo turėklai. Dar bus sumontuoti suoliukai ir šiukšliadėžė. Suformuoti grunto šlaitai, pasėta žolė – ji turi įsitvirtinti, tad kol kas parku naudotis negalima.

Parkas iškilo įgyvendinus bendrą Mažeikių rajono ir Saldus (Latvija) savivaldybių projektą „Mažeikiai ir Saldus. Aktyvi ir įsitraukusi bendruomenė“, finansuojamą 2014–2020 m. Interreg V-A Latvijos ir Lietuvos bendradarbiavimo per sieną programos lėšomis.

Dar truputis kantrybės ir visa Mažeikių rajono bendruomenė bei atvykusieji iš kitur galės naudotis taip laukiama pramoga.


Ryšių su visuomene skyrius
šaltinis: http://www.mazeikiai.lt/savivaldybe/naujienos/baigiamas-statyti-riedu%C4%8Di%C5%B3-bmx-dvira%C4%8Di%C5%B3-riedlen%C4%8Di%C5%B3-parkas/


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN