Kretingos bibliotekoje pristatyta bestseleriu tapusi knyga

Naujienos: Gyvenimo būdas , 2018-01-29 18:28
El. pašto adresas: paleicik@gmail.com

2018 m. sausio 20 d. Kretingos rajono savivaldybės M. Valančiaus viešojoje bibliotekoje vyko susitikimas su asmenine trenere, mitybos specialiste Rūta Beišyte-Aminova. Susitikimo metu trenerė ne tik atsakė į visus rūpimus klausimus, papasakojo kaip įveikti sunkumus ir siekti užsibrėžtų tikslų, bet ir pristatė savo bestseleriu tapusią knygą „Ideali figūra“.
Prisiminusi vaikystę Rūta Beišytė-Aminova pasakojo, kad buvo apkūnus vaikas. Baimė tokia likti ir nepasitenkinimas savo išvaizda pastūmėjo pasirinkti būtent trenerės profesiją. Potraukis, bei susižavėjimas aerobika paskatino stoti į Lietuvos Kūno Kultūros akademiją, kurioje įgijo aerobikos bei fitneso trenerės aukštąjį išsilavinimą. Rūta prisipažino, kad ši profesija jai nėra darbas, o daugiau gyvenimo būdas. Jau ankstyvoje jaunystėje suradusi savo pašaukimą, dabar klaipėdietė padeda žmonėms, siekiantiems turėti tobulą kūną.
Knygos „Ideali figūra“ autorė mano, kad mityba ir sportas yra dvi neatsiejamos sritys, kurios viena be kitos yra menkai efektingos, tad jau antri metai studijuoja diatetiką bei aktyviai dalyvauja įvairiuose seminaruose, konferencijose, kuriose didina žinių bagažą. Knygoje autorė atsako į dažniausiai žmonių jai užduodamus klausimus, dalinasi patirtimi, joje galima rasti keletą sporto programų bei mitybos planų.
Atsisveikindama kretingiškiams linkėjo, kad pirmiausia ieškotų kelio, o ne pasiteisinimų ir išnaudotų laiką prasmingai.

Inga Tirevičiutė
Kretingos rajono savivaldybės
M. Valančiaus viešosios bibliotekos
Vyresn. bibliotekininkė projektinei veiklai ir atstovavimui


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN