Akmenės rajone rekonstruojamas Dabikinės dvaras

Naujienos: Savivalda , 2021-05-27 18:05
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Akmenės r.

Akmenės rajono savivaldybės administracija įgyvendina projektą „Dabikinės dvaro sodybos rūmų pastato Akmenės rajone, Dabikinės kaime, Liepų g. 1, rekonstravimas“ (toliau – Projektas). Šiuo Projektu numatyta atlikti Dabikinės dvaro rūmų pastato ir patalpų bei parko teritorijos sutvarkymą ir aprūpinti dvarą reikalingais baldais ir įranga.

2020 m., Vyriausybės nutarimu, gavus finansavimą ir įvykdžius viešuosius pirkimus atlikti šie pagrindiniai rangos darbai: stogo dangos demontavimas–montavimas, stogo konstrukcijų remontas, restauravimas ir šiltinimas, lietaus nuvedimo sistemos montavimas, pastogės medinių konstrukcijų restauravimas, stoglangių montavimas, tarpaukštinės medinės perdangos stiprinimas, mansardos sienų šiltinimas ir GK plokščių montavimas.

Pažymėtina, kad per 2020 m. atlikti visi numatyti ir suplanuoti darbai bei panaudotos visos investicijų projektui numatytos lėšos. Likę darbai bus atliekami užsitikrinus finansavimą iš ministerijų.

Nuotraukose įamžintas Dabikinės dvaras prieš ir po rangos darbų.



Investicijų ir projektų valdymo skyriaus informacija
šaltinis: https://akmene.lt/naujienos/rekonstruojamas-dabikines-dvaras/3025


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN