Trijų Karalių dieną, kuršėniškiai atsisveikino su šventėmis

Naujienos: Gyvenimo būdas , 2018-01-08 20:56
El. pašto adresas: paleicik@gmail.com

Sausio 6 d. Kuršėnų L. Ivinskio aikštėje, kuri nuo gruodžio 1 d. buvo tapusi „Kalėdų Senelio kiemu“, vyko Trijų Karalių šventė ir atsisveikinimas su šventėmis bei Kalėdų eglutėmis.

Šia proga, susirinkusiems grojo Šiaulių rajono savivaldybės kultūros centro Pučiamųjų orkestras, kartu žaisti ir šokti kvietė ŠRSKC vaikų ir jaunimo teatro „Ikaras“ aktoriukai bei ŠRSKC šiuolaikinių šokių grupė „Čip čip“.

Visus sveikino Trys Karaliai su angelų palyda, kurie dalino šventintą kreidą, duonelę ir saldainius. Karaliai linkėjo išminties, dieviškos palaimos, sveikatos ir meilės.

Susirinkusius džiugino ŠRSKC Magijos teatro pasirodymas, o Kalėdų Senelis visus kvietė atsisveikinti su Kalėdų eglutėmis ir keitė jas į saldainius.

Kalėdų Senelis nuoširdžiai dėkoja už kiemelio statinius rėmėjams J. Rugenienės IĮ „RMC Kubilai“ ir UAB „Dovimesta“.


Justina Rutkauskienė
Šiaulių rajono savivaldybės kultūros centro informacija https://kursenai.lt/2018/01/08/triju-karaliu-diena-kurseniskiai-atsisveikino-su-sventemis-nuotraukos/


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN