Kuršėnų skautai surengė akciją „Darom“

Naujienos: Gyvenimo būdas , 2018-04-16 21:43
El. pašto adresas: paleicik@gmail.com

Šis įstatas mums primena apie „mąstymą“ – mąstyti apie tai, kaip mes elgiamės su gamta ir, ar tas elgesys yra teisingas(Skautų įstatai).

Pavasario saulutė sukvietė Kuršėnų Perkūno draugovės jaunuosius skautus – linksmai ir darbingai nusiteikę 2018 m. balandžio 14 dieną, giedrą , šiltą šeštadienį pabiro po Kuršėnų miesto parką, palei pėsčiųjų taką link Ventos upės, pavenčiais. Visur iš po žiemos pasislėpusias šiukšles „išslaptinom“, šniukštinėjom, greitai bėginėjom šiek tiek trikdėm parko varnas, o jos – mus. Pabėgę nuo jų kranksėjimo, skubėjome link miesto puošmenos – Ventos. Kiek radom, tiek surinkom visokių besimėtančių daiktų – batų, batelių, dėžučių, maišelių ir kitokių „gėrybių“, nepuošiančių mūsų gimtųjų Kuršėnų.

Smagiai padirbėję, džiūgaudami, kad mus lydi geras oras, dar geresnis ūpas, garsiai skanduodami ir tvarkinga rikiuote stebindami kuršėniškius, nužygiavome į Pušyną. Čia smagiai žaidėme skautiškus žaidimus, pasistiprinome arbata ir sumuštiniais, aptarėme būsimas pavasario ir vasaros veiklas.


Ieva Šukytė, Smiltė Janulytė,
Žemaitijos skautų organizacijos Kuršėnų Perkūno draugovės skautės

Ievos Šukytės nuotraukos https://kursenai.lt/2018/04/16/kursenu-skautai-surenge-akcija-darom-nuotraukos/


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN