Trečias afrikinio kiaulių maro židinys Akmenės rajone!

Naujienos: Gyvenimo būdas , 2018-07-24 20:51
El. pašto adresas: paleicik@gmail.com

Nustatytas trečiasis afrikinio kiaulių maro židinys Akmenės rajone, Ramučių kaime. Ligos užkratas plinta labai greitai.

Prašome kiaulių laikytojų laikytis biosaugos reikalavimų, neleisti į kiaulių laikymo vietą pašalinių asmenų, transporto priemonių. Nesilaikantiems biosaugos reikalavimų, rekomenduojame kuo skubiau išskersti turimas kiaules savoms reikmėms, prieš tai suderinus su Akmenės valstybine maisto ir veterinarijos tarnyba. Informacija tel. 842559449; 842540001.
Gresiant ar susidarius ekstremaliajai situacijai labai svarbu kuo greičiau bei tiksliau informuoti visuomenę apie atsiradusią grėsmę ir pateikti rekomendacijas, kaip elgtis vienu ar kitu atveju. Rekomenduojame gyventojams nustatyti savo mobiliuosius telefonus perspėjimo pranešimams priimti. Telefonų nustatymo instrukcijos ir daugiau informacijos apie šią sistemą pateikiama Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento interneto svetainėje www.gpis.vpgt.lt.



Viešosios tvarkos skyriaus vedėja Vyginta Balkauskaitė


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN