Telšiuose - merginų ir moterų futbolo turnyras

Naujienos: Sportas , 2020-10-06 20:02
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Telšių r.

Spalio 3 d., Lietuvoje minint Kūno kultūros ir sporto dieną, Telšių centriniame miesto stadione nuo pat ryto rinkosi merginų futbolo komandos iš Vilniaus, Tauragės, Vilkijos, Mažeikių ir Plungės, o Telšių garbę gynė net dvi FC ,,Džiugas“ merginų komandos.

Turnyre merginos žaidė 8x8 rato sistema, du pogrupiai po 4 komandas.

Visos komandos buvo apdovanotos medaliais, prizininkės – taurėmis, o komandų naudingiausios žaidėjos – prizais.

Turnyrą papuošė ir užbaigė moterų mėgėjų 5x5 futbolo turnyras, kuriame dalyvavo penkios komandos iš Telšių lopšelio-darželio ,,Eglutė“, FC ,,Džiugo“ administracijos, futbolą lankančių vaikų mamyčių, ,,Džiugo“ gerbėjų ir svečių iš Mažeikių FK ,,Triumfas“.

Tokia futbolo šventė Telšiuose buvo surengta pirmą kartą ir FC ,,Džiugas“ klubo merginų trenerė Margarita Vagdarytė tikisi, kad tai taps gražia tradicija. Visas moteris ir mergaites ji skatina drąsiai išbandyti šią sporto šaką ir atrasti šio žaidimo grožį kartu.


šaltinis: http://telsiai.lt/go.php/lit/Telsiuose--merginu-ir-moteru-futbolo-turnyras/3


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN