Sėkmingas mažųjų plungiškių šachmatininkų pasirodymas Taujėnų dvare

Naujienos: Gyvenimo būdas , 2017-11-27 20:11
El. pašto adresas: paleicik@gmail.com

Lapkričio 18 -19 dienomis Taujėnų dvare, Ukmergės raj. vyko greitųjų šachmatų turnyrai. Varžybose dalyvavo didelis būrys įvairaus amžiaus šachmatininkų, iš įvairių Lietuvos miestų - apie 170 žmonių. Plungės sporto ir rekreacijos centrui atstovavo M.Valančiaus prad. mokyklos antrokė Agota Kontrimaitė ir M.Valančiaus prad. mokyklos „Saulės“ skyriaus pirmokas Karolis Kapickis. Varžybos vyko pagal amžiaus grupes. Plungiškiai žaidė amžiaus grupėje iki 8 metų.
Pirmąją dieną varžybos vyko šveicariška sistema, 7 ratais. Surinkusi 5 taškus Agota Kontrimatė tapo čempione mergaičių įskaitoje. Tai labai šaunus jaunosios šachmatininkės pasiekimas. Surinkęs 4 taškus, Karolis Kapickis galutinėje rikiuotėje buvo 17 – tas tarp 55 dalyvių. Pažymėtina tai, jog Karolio varžovai buvo metais vyresni šachmatininkai. Antrąją dieną vyko kitas turnyras, tik jis buvo žaidžiamas 6 ratais šveicariška sistema. Šį kartą Agota tarp mergaičių liko trečia. Ji surinko 4 taškus. Karolis surinkęs 3 taškus, užėmė tryliktąją vietą tarp 29 dalyvių.

Plungės SRC inf.


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN