Akmenės karatistų sezono starte - būrys prizininkų

Naujienos: Gyvenimo būdas , 2017-10-06 19:48
El. pašto adresas: paleicik@gmail.com

Praėjusį šeštadienį Kaune, legendinė Kauno sporto halėje surengtos moksleivių vilčių žaidynių finalo ir Kauno atviro čempionato varžybos, kuriose startavo ir Akmenės rajono „energijos“ sporto klubo (treneris Vladimiras Silvaško) komanda.

Čempionais tapo Akmenės gimnazistas Gustas Šiurkus (U-16 amžiaus grupė, svorio kategorija iki 60 kg) ir Naujosios akmenės „Saulėtekio“ mokyklos mokinys Arnas Liniauskas (U-12 amžiaus grupė, svorio kategorija iki 55 kg). Beje, G.Šiurkus yra Lietuvos rinktinės narys, besirengiantis atstovauti šalį Europos jaunučių (kadetų) čempionate, lapkričio mėnesį vyksiančiame Lenkijoje.

Tik per plauką nuo čempiono titulo, po pratęsimų, liko Gvidas Petrošius (U-16, iki 65 kg), Mantas Kuodys (U-11, per 50kg). Finale varžovų pranašumą teko pripažinti ir Valerijai Žukovai (U-13, iki 40 kg) ir Kostui Guginiui (U-16, iki 70 kg).

Ant prizininkų pakilos užlipo trečiąją vietą laimėjęs Kostas Kundrotas (U-11, iki 40 kg).

Simboliniais penktosios vietos prizais paskatinti Nedas Bočius, Dominykas Brazys, Arnas Gintalas,Maksimas Žukovas.

Iš viso karatistų šventėje, atidariusioje rudens varžybų sezoną, dalyvavo per 500 sportininkų iš 40 Lietuvos, Latvijos, Lenkijos klubų.

Ramūnas Žimantas

Pauliaus ŽIMANTO nuotr. Dalis Kaune vykusių varžybų prizininkų su treneriu Vladimiru Silvaško http://akmene.lt/go.php/lit/Karatistu-sezono-starte---burys-prizininku


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN