Prisidėdami Telšiuose prie Kalėdinių eglučių alėjos atsiradimo, skatinome rūpintis saugumu kelyje

Naujienos: Gyvenimo būdas , 2017-12-28 20:34
El. pašto adresas: paleicik@gmail.com

Saugokite save ir vieni kitus kelyje – toks yra Lietuvos automobilių kelių direkcijos prie Susisiekimo ministerijos vieno saugaus eismo projektų šūkis, toks buvo ir VĮ „Kelių priežiūra“ Telšių padalinio darbuotojų tikslas, kai atsiliepėme į Telšių rajono savivaldybės Kultūros ir turizmo skyriaus bei Telšių kultūros centro kvietimą puošti Kalėdines eglutes ant Katedros aikštės laiptų. Įmonei skirta eglutė papuošta šviesą atspindinčiais atšvaitais ir žaisliukais. Ir mažas, ir didelis nepraėjo pro spindinčiais atšvaitais papuoštą žaliaskarę nesustojęs. Ji džiugino savo grožiu, o svarbiausia priminė Telšių miesto gyventojams ir svečiams senai žinomą tiesą, kad mažas šviesą atspindintis žaisliukas saugoja pėsčiuosius tamsiu paros metu nuo nelaimių kelyje.
VĮ „Kelių priežiūra“ darbuotojai ne tik puošdami eglutę, bet ir vėliau, prieš vakaro iškilmes, ragino miestelėnus segėti atšvaitus, dalino juos ir mokė teisingai užsidėti. Katedros aikštės eglės ir eglučių alėjos įžiebimo metu, bei kariljono atidengimo ceremonijoje spindėjo ne tik mirksinčios girliandų lempučių šviesos, bet ir jas atspindintys atšvaitai ant telšiškių ir svečių rankų.
Džiugu, kad prisidėdami prie Kalėdinių eglučių alėjos atsiradimo turėjome gerą progą priminti žmonėms, kaip svarbu saugoti save ir vieni kitus kelyje.


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN