Naujojoje Akmenėje - Nauja treniruoklių salė

Naujienos: Gyvenimo būdas , 2018-02-06 17:07
El. pašto adresas: paleicik@gmail.com

Akmenės rajono sporto centro patalpose (Žemaitijos g. 2, Naujoji Akmenė) 2018 m. vasario 1 d. duris atvėrė atnaujinta treniruoklių salė. Tose pačiose patalpose treniruoklių salės paslaugos buvo teikiamos ne vienerius metus, tačiau joje buvęs inventorius ir treniruokliai buvo pagaminti prieš beveik 30 metų ir per tuos metus buvo visiškai nusidėvėję.

Atidarymo renginyje dalyvavo savivaldybės meras Vitalijus Mitrofanovas, vicemeras Apolinaras Nicius, švietimo, kultūros ir sporto skyriaus vedėjas Vytautas Juozapavičius, savivaldybės tarybos nariai Ričardas Sudaris, Vytautas Kenstavičius, Saulius Momkauskas, bei būrys Naujosios Akmenės miesto gyventojų. Prieš perkerpant atidarymo juostelę žodį tarė Akmenės rajono sporto centro direktorius Mantas Mačius ir Savivaldybės meras Vitalijus Mitrofanovas. Buvo pasidžiaugta, kad sporto centras teikdamas naujas paslaugas galės prisidėti prie vyresniųjų sporto centro auklėtinių sportinio meistriškumo augimo bei rajono gyventojų sveikatinimo ir užimtumo didinimo. Po oficialiosios dalies visi galėjo apžiūrėti ir išbandyti sportuoti viliojančius naujus treniruoklius.



Nuotraukų autorius Jonas Vapsva.

Akmenės rajono sporto centro administracija http://akmene.lt/go.php/lit/Nauja-treniruokliu-sale


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN