Latvijos kyokushin karate čempionate - trys čempionai iš Naujosios Akmenės

Naujienos: Sportas , 2017-12-18 19:16
El. pašto adresas: paleicik@gmail.com

Praėjusį sekmadienį (2017-12-17) Akmenės rajono sporto klubo „Energija“ komanda, vadovaujama trenerio Vladimiro Silvaško, sėkmingai pasirodė 17-ame atvirame Latvijos kyokushin karate čempionate, vykusiame Tukumo mieste- iš devynių komandos dalyvių trys tapo čempionais, vienas- vicečempionu.
Čempiono titulą iškovojo Latvijos čempionate debiutavusi Akmenės gimnazijos gimnazistė Agnė Šetkauskaitė, dvejose kovose įveikusi pajėgias Latvijos atstoves. Tris varžovus pakeliui į čempiono titulą įveikė taip pat akmeniškis Justas Veignorius. Čempionu tapo ir suaugusių grupėje debiutavęs Ramučių gimnazijos trečiokas Paulius Žimantas, finalinėje kovoje varžovą įveikęs per keliolika sekundžių.
Tik finalą pralaimėjo Naujosios Akmenės „Saulėtekio“ progimnazijos moksleivis Nedas Bočius iš Alkiškių.
Iš viso atvirame 17-ame Latvijos kyokushin karte čempionate dalyvavo apie 200 sportininkų, atstovavusių Latvijos, Estijos ir Lietuvos karate klubus.

Autoriaus foto.
„Energijos“ komanda -ame atvirame Latvijos kyokushin karate čempionate su treneriu Vladimiru Silvaško

Ramūnas Žimantas


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN