Solidarumo bėgimas „Gelbėkit vaikus“ Akmenės gimnazijos ikimokyklinio ugdymo skyriuje „Gintarėlis“

Naujienos: Gyvenimo būdas , 2017-10-17 17:07
El. pašto adresas: paleicik@gmail.com

Akmenės rajono Akmenės gimnazijos ikimokyklinio ugdymo skyriuje „Gintarėlis“ vyko renginys, skirtas jau ketvirtąjį kartą Lietuvoje rengiamam solidarumo bėgimui „Gelbėkit vaikus“. Solidarumo bėgimą globoja LR Prezidentė Dalia Grybauskaitė bei palaiko Lietuvos respublikos švietimo ir mokslo ministerija.

Solidarumo bėgimo tikslai: ugdyti vaikų socialinę atsakomybę, sąmoningumą bei solidarumą, padėti Lietuvos ir Zambijos vaikams.

Renginio organizatorė - neformaliojo švietimo (sporto) mokytoja Rita Beišinienė dalyvius supažindino su renginio tikslais ir uždaviniais, kvietė visus aktyviai dalyvauti remiant pagalbos reikalingus Lietuvos ir Zambijos vaikus.

Įstaigoje surinkta 70 eurų paramos, kuri paštu išsiųsta į solidarumo bėgimo „Gelbėkit vaikus“ sąskaitą. „Meškučių“ grupės vaikų tėveliai parėmė labiausiai. Jie surinko net 26,5 eur.

„Gintarėlio“ įstaigos ugdytiniai ir pedagogai šią nuostabią auksinio rudens dieną mankštinosi savo naujajame sporto aikštyne, bėgo ratus aplink įstaigą.

Renginį aktyviai rėmė ir padėjo jį organizuoti įstaigos vedėja Laimutė Garalienė, ikimokyklinio ugdymo pedagogė Gražina Nakienė, auklėtoja metodininkė Leta Numsėdienė, sveikatos priežiūros specialistė Genė Meižienė, auklėtojos Zina Pranckienė ir Liongina Krasauskienė.


Neformaliojo švietimo (sporto) mokytoja Rita Beišinienė http://akmene.lt/go.php/lit/Solidarumo-begimas-gelbekit-vaikus-akmenes-gimnazijos-ikimokyklinio-ugdymo-skyriuje-gintarelis


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN