Sėkmingas Plungės trenerio pasirodymas Gargžduose

Naujienos: Gyvenimo būdas , 2017-11-27 20:20
El. pašto adresas: paleicik@gmail.com

Lapkričio 19 dieną (sekmadienį) Gargžduose vyko šachmatų turnyras „Gargždams – 764”. Turnyre dalyvavo 114 įvairaus amžiaus šachmatininkų iš Klaipėdos, Telšių, Tauragės, Jurbarko, Šiaulių, Raseinių, Palangos, Šilutės, Ryškėnų, Šilalės, Kretingos, Vėžaičių ir Gargždų. Plungei atstovavo 5 suaugusieji klubo nariai: Rolandas Mačiuitis, Algimantas Skierus, Nikolajus Rogovojus, Juozas Valauskas, Sigitas Kalvaitis ir 7 sporto ir rekreacijos centro auklėtiniai: Rugilė Meškėnaitė, Rosita Griciūtė, Gediminas Škerba, Edvinas Kurmis, Gabija Meškauskaitė, Matas Praspaliauskas, Ugnius Žalimas.
Varžybos vyko šveicariška sistema, 9 ratais. Plungės sporto ir rekreacijos centro treneris Sigitas Kalvaitis surinkęs 8 taškus iš 9 galimų, tapo varžybų nugalėtoju. Moterų įskaitoje surinkusi 5 taškus. Plungės „Saulės“ gimnazijos dvyliktokė Rugilė Meškėnaitė užėmė trečiąją vietą. Kitų šachmatininkų rezultatai kuklesni.

Plungės SRC inf.


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN