Ieškomas iš namų Kelmės rajone išėjęs ir dingęs Pranas Puidokas

Naujienos: Gyvenimo būdas , 2017-11-28 18:34
El. pašto adresas: paleicik@gmail.com

Lapkričio 25 d., apie 7.30 val., iš namų, esančių Kelmės r., Tytuvėnų sen., Dauginių k., išėjo į Pašiaušės kaimo pusę ir iki šiol negrįžta Pranas Puidokas (gimęs 1948 m.).

Dingęs asmuo yra apie 170 cm ūgio, vidutinio kūno sudėjimo, žilų plaukų (praplikęs), vilkėjo juodą striukę, tamsiai mėlynas sportines kelnes, avėjo juodos spalvos guminius batus, buvo užsidėjęs juodos spalvos kepurę. Dėl savo senyvo amžiaus aplinkoje orientuojasi sunkiai.

Gyventojų, pastebėjusių be žinios dingusį vyrą ir galinčių suteikti bet kokios informacijos apie jo buvimo vietą, prašoma pranešti Telšių apkr. VPK Kelmės r. PK Veiklos skyriaus vyriausiajam tyrėjui Tomui Grigalaičiui, tel. 8 600 50405, el. paštu: tomas.grigalaitis@policija.lt arba paskambinti bendrojo pagalbos centro tel 112.

Dėkojame už bendradarbiavimą!


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN