Tradicinis bėgimas Kalnųjų seniūnijoje Kovo 11-ai paminėti

Naujienos: Gyvenimo būdas , 2018-03-13 22:52
El. pašto adresas: paleicik@gmail.com

Kovo 11-ąją Raseinių rajono, Kalnujų kaime, vyko tradicinis bėgimas, skirtas Lietuvos Nepriklausomybės atkūrimo dienai paminėti. Prie Kalnujų bendruomenės namų susirinko nemažas būrys tiek jaunų, tiek vyresnių bėgimo trasas įveikti entuziastingai nusiteikusių bėgikų, taip pat juos palaikančių šeimos narių bei draugų.

Renginyje dalyvavo ir sveikinimo žodį tarė Raseinių rajono savivaldybės tarybos narys Steponas Nacius, kitų Kalnujų seniūnijos kaimo bendruomenių pirmininkai bei Raseinių rajono policijos komisariato bendruomenės pareigūnas Darius Jonaitis.

Sveikindamas šventės dalyvius, policijos atstovas pasidžiaugė aktyviu Kalnujų seniūnės bendradarbiavimu su policija bei galimybe, dalyvaujant bėgime kartu su policijos rėmėjais ir jaunaisiais policijos rėmėjais, paminėti gražią ir prasmingą šventę - Lietuvos Nepriklausomybės atkūrimo dieną.

Vienybe ir optimizmu alsuojančioje rikiuotėje Kalnujų miestelio gatvėmis drauge bėgo ne tik kalnujiškiai, bet ir svečiai iš kitų bendruomenių, Raseinių rajono policijos komisariato bendruomenės pareigūnas Darius Jonaitis, policijos rėmėjai bei jaunieji policijos rėmėjai. Daugelis jų bėgo pasipuošę Lietuvą simbolizuojančiais atributais. Nors bėgikams teko įveikti 1,5 kilometro ilgio kalneliais ir pakalnėmis turtingą trasą, o oras buvo vėjuotas, visus - tiek jaunus, tiek vyresnius – lydėjo puiki nuotaika.

Pasibaigus bėgimui visi dalyviai buvo apdovanoti medaliais, mėgavosi šilta arbata, kopūstų troškiniu, bendravo ir dalijosi įspūdžiais.


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN