Naujaakmeniškes treniravo Lietuvos jaunučių rinktinės trenerė Jolanta Prūsienė

Naujienos: Gyvenimo būdas , 2017-08-30 21:45
El. pašto adresas: paleicik@gmail.com

Kiekvienais metais Akmenės rajono stalo tenisininkai dalyvauja įvairiose vasaros sporto stovyklose.

2017 m. rugpjūčio 11-20 dienomisnaujaakmeniškės Karolina Kuznecova ir Gabrielė Strodomskytė treniravosi Dauguose (Alytaus rajonas), kur stovyklai vadovavo ir vaikus treniravo bei pažindino su naujais technikos elementais, strategijomis ir judesiais žymi Lietuvos stalo teniso jaunučių mergaičių rinktinės trenerė Jolanta Prūsienė.

Už suteiktą galimybę tobulėti prestižinėje stovykloje dėkojame Akmenės rajono savivaldybės kūno kultūros ir sporto veiklos programos „Paskatinkime Akmenės rajono stalo tenisininkus“ projektui, kurio lėšos dalinai finansavo stovyklos išlaidas.

Šis projektas – sėkminga investicija į jaunųjų sportininkių ateitį, tai ilgalaikio ir nenutrūkstamo darbo tęstinumas. Vaikai gerino stalo teniso žaidimo įgūdžius, atsakomybės jausmą bei ugdė sportininko valią, nes turėjo didelį sportinį krūvį. Stovykloje dalyvavo 16 vieni geriausių Lietuvos stalo tenisininkų, kurie atvyko iš Panevėžio,Joniškio, Naujosios Akmenės,Šiaulių ir Vilniaus.

Akmenės rajono stalo teniso klubo „Mažoji raketė“ vardu dėkojame stovyklos vadovei Jolantai Prūsienei, kuri nuoširdžiai atliko savo darbą, perteikė jaunajai kartai savo ilgalaikę, kaip profesionalios žaidėjos ir trenerės patirtį.

Stovyklos dalyvė Karolina Kuznecova

Nuotraukoje: Gabrielė Strodomskytė, trenerė Jolanta Prūsienė, Karolina Kuznecova http://akmene.lt/go.php/lit/Naujaakmeniskes-treniravo-lietuvos-jaunuciu-rinktines-trenere-jolanta-prusiene


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN