Plungėje - Laisvės bėgimas

Naujienos: Gyvenimo būdas , 2018-02-19 19:40
El. pašto adresas: paleicik@gmail.com

Laisvės bėgimas

Šiemet Vasario 16-oji – išties išskirtinė. Lietuva švenčia Valstybės atkūrimo 100-metį. Šalis nusidažė trimis spalvomis, veidus papuošė plačios šypsenos, o širdyje – pasididžiavimas tėvyne. Šia proga Plungės sporto ir rekreacijos centras paminėjo Lietuvos gimtadienį bėgimu, kuriame jėgas išbandė apie du šimtai įvairaus amžiaus bėgikų.
Bėgikai varžėsi trijose amžiaus kategorijose: 2001 m. g. ir jaunesni 1 vietą nugalėjo Irmantas Každailis, 2 vietą - Arnas Kutys, 3 vietą - Erikas Lymontas. 2000 m. g. ir vyresni 1 vietą - Tadas Baranauskas (Panevėžys), 2 vietą - Nedas Augustinas, 3 vietą - Sigitas Pranaitis (Vilnius). Senjorai 1958 m. g. ir vyresni 1 vietą - Marijus Kaktys, 2 vietą - Antanas Kryževičius, 3 vietą - Daiva Valatkienė. Visi bėgimo dalyviai įveikę distanciją, buvo apdovanoti atminimo medaliais, vaišinami skania koše ir šilta arbata.
Džiaugiamės ir dėkojame visiems dalyviams, kad prisidėjote prie šios dovanos Lietuvai ir bėgote kartu už Laisvę!



Plungės SRC inf.


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN