KVK dalyvavo tarptautiniame konkurse!

Naujienos: Gyvenimo būdas , 2018-02-26 16:18
El. pašto adresas: paleicik@gmail.com

Klaipėdos valstybinės kolegijos elektros ir automatikos inžinerijos studijų programos studentai vasario 15-16 dienomis dalyvavo Liepojos valstybinio technikumo organizuojamame tarptautiniame konkurse ,,KURZEME’S ELECTRICAL INSTALLATION 2018”.
Konkurso tikslas – plėtoti tarptautinį bendradarbiavimą tarp aukštųjų ir profesinių mokyklų, skatinti studentų susidomėjimą elektros instaliacijos srityje, tobulinti elektros energijos tiekimo žinias bei gebėjimus, ugdyti komandinio darbo ir komunikavimo užsienio kalba įgūdžius.
Konkurse dalyvavo vienuolika komandų iš Lietuvos, Latvijos, Estijos, Slovakijos. Konkurso metu buvo atliekamos kabelių kanalų montavimo, apšvietimo valdymo schemų sujungimo, jėgos skydelių sujungimo, variklio valdymo užduotys.
Konkurso nugalėtojai - LIEPĀJAS VALSTS TEHNIKUMS (Latvija) komanda, kuri surinko 217 taškų, antra vieta - KLAIPĖDOS VALSTYBINĖS KOLEGIJOS komanda, kuri surinko 205 taškus, trečia vieta - SECONDARY SCHOOL OF ELECTROTECHNIC (Slovakija), kuri surinko 204 taškus. Klaipėdos valstybinės kolegijos komandą sudarė Elektros ir automatikos inžinerijos studijų programos antro kurso studentai Vasiliauskas Erikas ir Petkus Simonas. Komandas konkursui paruošė ir lydėjo lektorius Andriušis Algimantas ir docentas dr. Vytenis Sinkevičius.


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN