Pyragų diena Klaipėdos kolegijoje

Naujienos: Gyvenimo būdas , 2018-11-07 18:07
El. pašto adresas: paleicik@gmail.com

Klaipėdos valstybinė kolegija, lapkričio 6 dieną, minėjo Tarptautinę Pyragų dieną. Susirinkusi kolegijos akademinė bendruomenė, skanavo įvairius pyragus ir smagiai leido laiką, taip pat buvo galimybė įsigyti ir puikių knygų. Visi norintys paskanauti pyragų ar įsigyti knygų, turėjo paaukoti, o lėšos buvo renkamos kilniam tikslui – labdarai.

Džiaugiamės, kad "Pyragų diena" jau tapo gražia tradicija ir kasmet švenčiama vis labiau. Tai puiki proga ne tik surengti jaukią šventę savo bendruomenėje ir prie pyrago gabalėlio pabendrauti su kolegomis, bet kartu atlikti ir labai prasmingą darbą – paaukoti.

Klaipėdos valstybinės kolegijos, organizuojama Pyragų dienos šventė, buvo ypač dosni. Technologijų fakultetas surinko 120 eurų, Sveikatos mokslų fakultetas – 37 eurus, o Verslo fakultetas surinko net 143 eurus. Visos surinktos lėšos, bus paaukotos Klaipėdos miesto labdaros organizacijoms, gruodžio 6 dieną, Kalėdinio renginio metu.

Dalinamės akimirkomis iš Pyragų dienos šventės ir džiaugiamės tokiu dosnumu!


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN