Papilė šventė Lietuvos Nepriklausomybės atkūrimą

Naujienos: Gyvenimo būdas , 2019-03-14 18:24
El. pašto adresas: paleicik@gmail.com

1990 –ųjų metų kovo 11-oji – išskirtinė data lietuvių tautai. Sukako 29 metai, kai buvo pasirašytas Lietuvos istorijai svarbus dokumentas – Lietuvos Nepriklausomybės atkūrimo aktas.

Šia proga Papilėje surengtas šventinis renginys. Jis prasidėjo Šv. Mišiomis Šv. Juozapo bažnyčioje. Jas aukojo klebonas kun. R. Marozas.

Kultūros namuose susirinkusius šventės dalyvius pasveikino seniūnas A. Vaičius.

Iškilmingame koncerte dalyvavo Simono Daukanto gimnazijos ikimokyklinio ugdymo skyriaus ,,Kregždutė” dainorėliai ir šokėjėliai (vad. O. Ąžuolaitė ir R. Juškuvienė), kultūros namų mišrus ir moterų vokaliniai ansambliai ,,Žara” ir ,,Pilė’, Ventos muzikos mokyklos solistės A. Kuprytė ir A. Nociūtė, mergaičių vokalinis ansamblis ,,Repriza” suaugusiųjų mišrus choras ,,Ventava”(vad. D. Savickienė). Kolekyvams akomponavo mokytojai R. Dievinas, G. Jankus, I. Vežukas. Renginį vedė gimnazijos mokytojas R. Daunys.

Kultūros namų vadovė V. Kupstienė ir seniūnas A. Vaičius padėkojo už puikų koncertą, už nuoširdžią bendrystę, pagerbdami mėgėjų meno kolektyvų vadovus gėlėmis.



Kultūros namų informacija http://papile.lt/lt/naujienos/kovo-11-osios-k24m.html


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN