Seimo narys V. Ąžuolas: „Kasmet moterims kovo 8-ąją padovanoju gėlių“

Naujienos: Gyvenimo būdas , 2018-03-11 23:11
El. pašto adresas: paleicik@gmail.com

Ne viena Akmenės rajono įstaiga ketvirtadienį pražydo margaspalvėmis tulpėmis. Jas moterims Moters dienos proga teikė Akmenės-Mažeikių apygardoje išrinktas Lietuvos Respublikos Seimo narys Valius Ąžuolas. Maloniai nustebintos moterys tikino, kad Valius Ąžuolas jų niekada nepamiršta ir kasmet gėlėmis praskaidrina nuotaiką.

„Jau net neskaičiuoju, kiek gėlių per Tarptautinę moters dieną padovanoju. Kiek suspėju, tiek išdalinu. Tai jau yra tapę mano gražia tradicija. Moterys mane visuomet pasitinka džiugios nuotaikos, niekada nebuvo taip, kad kuri atsisakytų gėlių“, - sakė jau septynerius metus Kovo 8-ąją Akmenės krašto moteris jų darbovietėse sveikinantis Seimo narys Valius Ąžuolas.

Kovo 8-oji – diena, kai visas dėmesys atitenka dailiosios lyties atstovėms. Seimo narys Valius Ąžuolas įsitikinęs, kad šią dieną moterys turi būti ypatingai apdovanotos.

Akmenės krašte aplankytos: Akmenės rajono savivaldybėje, Akmenės rajono socialinių paslaugų namuose, Naujosios Akmenės lopšelyje-darželyje "Žvaigždutė" ir "Atžalynas", Akmenės rajono Kruopių pagrindinėje mokykloje, Akmenės rajono savivaldybės pedagoginėje psichologinėje tarnyboje, Šiaulių teritorinės darbo biržos, Akmenės skyriuje, Akmenės rajono savivaldybės Viešojoje bibliotekoje, Akmenės rajono pirminės sveikatos priežiūros centre, Antano Lizdenio sveikatos centre, Akmenės rajono savivaldybės visuomenės sveikatos biure ir kitose įstaigose dirbančios moterys.

„Buvo tiesiog gera matyti besišypsančių moterų veidus. Aplankiau ir Akmenės rajono socialiniuose paslaugų namuose gyvenančias garbingo amžiaus moteris, kurių seniai jau niekas neaplankė, tikėdamasis suteikti džiaugsmo savo apsilankymu ir įteikti simbolinę dovaną – tulpę, kurią palydėdavau šypsena“, - teigia Seimo narys Valius Ąžuolas.

Dienai įpusėjus Seimo narys išskubėjo į Mažeikių rajoną pasveikinti ir ten dirbančias moteris.

Seimo nario padėjėja-sekretorė Justina Jagminienė http://akmene.lt/go.php/lit/Seimo-narys-v-azuolas-kasmet-moterims-kovo-8-aja-padovanoju-geliu


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN