Vasaros palydėtuvės Naujosios Akmenės kultūros rūmų terasoje

Naujienos: Gyvenimo būdas , 2018-09-11 17:12
El. pašto adresas: paleicik@gmail.com

Rugpjūčio 30 d. Naujosios Akmenės kultūros rūmų terasoje vyko antrasis akustinis gyvos muzikos ir dainų vakaras „Skambėk ir dainuok, terasa!“, šiemet skirtas Vydūno metams paminėti.

Koncerte dalyvavo ir publikai savo bei kitų autorių kūrybos dainas pritariant gitaros ir pianino garsams dovanojo Akmenės rajono atlikėjai:J. Misiuvienė, K. Krencius, A. Vaičiakauskas, R. Kunickas, duetas „Broliai“ (R. Brasiūnas ir A. Švažas), „Alkiškių trio“ (R. Kristinaitienė, E. Narkuvienė, A. Lakačiauskas), grupė „Ekstra“ (I. Žąsinaitė, J. Malinauskaitė, G. Jocas, A. Lakačiauskas). Susirinkusius į koncertą taip pat džiugino šeimyniniai duetai – drauge padainuoti iš Telšių rajono atvyko Akmenės rajono savivaldybės kultūros centro etninės kultūros specialistės M. Urbonienės tėtis Vytautas ir sesė Izabelė. Koncerto pabaigoje nuskambėjo finalinis Nedos Malūnavičiūtės kūrinys „Kai tu šalia“, kurį drauge atliko visi koncerto dalyviai. Vasaros palydėtuves organizavo ir kartu su atlikėjais dainavo Kultūros centro etninės kultūros specialistė M. Urbonienė, renginį vedė ir prasmingomis Vydūno mintimis papuošė kultūrinių renginių organizatorė J. Valčikaitė-Šidlauskienė.

Kultūros centras nuoširdžiai dėkoja koncerto atlikėjams už skambias dainas ir gyvą muziką ir visiems, šiemet taip gausiai susirinkusiems kartu palydėti vasarą. Šis renginys jau tapo gražia tradicija ir tikimės, kad kasmet baigiantis vasarai Naujosios Akmenės kultūros rūmų terasoje skambės gyvos muzikos garsai ir dainuos geriausi Akmenės rajono atlikėjai bei svečiai.



Akmenės rajono savivaldybės kultūros centro direktorė Edita Daniela Statkienė http://akmene.lt/go.php/lit/Vasaros-palydetuves-naujosios-akmenes-kulturos-rumu-terasoje


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN