Sveikatingumo diena Šiauliuose

Naujienos: Gyvenimo būdas , 2018-04-09 21:01
El. pašto adresas: paleicik@gmail.com

Gerumas, meilė ir noras būti sveikiems slypi kiekvieno Naujosios Akmenės trečiojo amžiaus universiteto klausytojo širdyje.

Pakako rektorės padėjėjos Genovaitės Sakavičienės mažos žiežirbos, kad suliepsnotų didelis Sveikatos fakulteto ir kitų TAU klausytojų noras vykti vandens procedūroms į Šiaulių laisvalaikio ir sporto klubą “Impuls”. Kiekvieno keliautojo širdyje tą priešvelykinį trečiadienį glūdėjo didelis noras tiesiog apsivalyti kūną ir laukti didžiosios šventės. Saulutė ir mažas šaltukas lydėjo visą dieną. Trenerio pravesta mankšta vandenyje, karštos pirtys, baseino takeliai ir vandens kaskados maloniai ir džiugiai nuteikė kiekvieną senjorą. Mokantys plaukti, skrodė baseiną tarsi delfinai. Po puikių procedūrų, pasisėmus sveikatos be vaistų, laimingi ir energingi, puikios nuotaikos klegėdami grįžome į namus. Dar kartą pasitvirtino gyvenimiška taisyklė, kad žmogaus organizmas išsivystė iš vandenyje gimusių ir paveldėjo tą pačią priklausomybę nuo gyvybinių vandens galių, nepriklausomai nuo amžiaus. Atgimimo laukimas tiesiog suspindo nauja energija ir šviesiomis spalvomis. Nuoširdžia padėka organizatoriams ir prašymu dar kartą nuvykti į šią malonią sveikatingumo šventę, tuo kelionę ir baigėme.

TAU klausytoja Vidutė Karpavičienė http://akmene.lt/go.php/lit/Sveikatingumo-diena-siauliuose


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN