Plungės viešojoje bibliotekoje - vakaras „Jausti šviesą savo delnuose“ (2024-05-10)

News: Events , 2024-04-19 16:40
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Plungės r.

Laukiamiausia ir įspūdingiausia projekto „Jausti šviesą savo delnuose" diena pamažu artėja - GEGUŽĖS 10 DIENĄ kviečiame Jus į įspūdingą vakarą Plungės viešojoje bibliotekoje (ir šalia jos)!!!

Vakaras bus tikrai stebuklingas:

20.30 val. Kartu su Plungės ir Rietavo meno mokyklomis pristatysime specialiai šiam projektui kurtą meninę instaliaciją, taip pakviesdami Jus ir į vieną atnaujintą bibliotekos lankytojų erdvę. Išgirsite ir puikius meno mokyklų moksleivių muzikinius pasirodymus.

22.00 val. Plungės bei jos svečių laukia video projekcijų pasirodymas – muzikos garsai ir įspūdingos projekcijos apgaubs ir magiškai nuspalvins bibliotekos-laikrodinės pastatą. Ant pastato sienų atgis M. K. Čiurlionio paveikslai, kurie bus papildyti specialiai
šiam projektui sukurtomis animacijomis bei tematiką atitinkančiais įspūdingais vaizdais.

Lietuvai žinomas alternatyvios muzikos kūrėjas, būgnininkas ir prodiuseris Adas Gecevičius su vidžėjumi Vytautu Žarnausku specialiai šiam renginiui sukūrė skirtingas meno šakas vienijantį kūrinį, kuriame šiuolaikinės technologijos, šviesos, vaizdai ir grafika
jungsis su muzika. Taip du menininkai, įkvėpti M. K. Čiurlionio kūrybos, papasakos žiūrovams naują, unikalią istoriją.

Po pasirodymo šventės dalyviai taip pat bus pakviesti įsitraukti – patys piešti lazeriu ir taip interaktyviai papildyti vizualizacijas, matomas ant pastato.

BUS NEPAKARTOJAMA, PAŽADAME!


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN