Surengtas tradicinis mero padėkos vakaras (Tauragė)

News: Life Style , 2022-12-27 05:30
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Tauragės r.

Gruodžio 22 d. Tauragės kultūros rūmuose surengtas tradicinis metų renginys – mero padėkos vakaras. Renginio metu įvertinti nusipelnę Tauragės rajono žmonės, jų iniciatyvos ir darbai. Už įvairius nuopelnus nominantams įteiktos Tauro rago statulėlės ir Garbės ženklai.

Už atliktus darbus ir įgyvendintas iniciatyvas meras Dovydas Kaminskas labiausiai nusipelniusiems žmonėms įteikė tauragiškio menininko Kęstučio Plyskaičio sukurtas Tauro rago statulėlės. Apdovanoti ir pavieniai asmenys ir organizacijų, bendruomenių nariai:

Eugenijus Kavaliauskas – už ilgametę kūrybinę veiklą, meistriškumą ir Tauragės vardo garsinimą visame pasaulyje.
Tauragės dvaro bendruomenė – už sėkmingą startą ir jaunimo telkimą prasmingai veiklai.
Nevyriausybinė organizacija Caritas – už aktyvią veiklą ir nuoširdų darbą, dėmesingą rūpinimąsi pagalbos reikalingais žmonėmis, inovatyvių idėjų generavimą ir Tauragės gyventojų telkimą.
Romualdas Stasytis – už asmeninį indėlį puoselėjant bendruomenės tradicijas ir nenuilstančią energiją dalyvaujant kultūrinėje veikloje.
Gytis Ūselis – už jaunatvišką ryžtą kuriant inovatyvų ir modernų ūkininko ūkį.
Tauragės krašto muziejus „Santaka“ už inovatyvias idėjas bei meno ir kultūros sklaidą Tauragėje.
Algimantas Kaminskis – už ilgametį darbą, švietimo kultūros puoselėjimą ir atsidavimą savo profesijai.
Garbės ženklas „Už nuopelnus Tauragės rajonui“ įteiktas:

Zazai Šalamberidzei – už Zestafonio miesto (Sakartvelas) ir Tauragės miesto tarptautinio bendradarbiavimo plėtojimą, įvairių įstaigų bendradarbiavimo skatinimą, bendrų projektų vykdymo iniciavimą.
Zeinab Gvelesiani – už Zestafonio miesto (Sakartvelas) ir Tauragės miesto tarptautinio bendradarbiavimo plėtojimą, įvairių įstaigų bendradarbiavimo skatinimą, bendrų projektų vykdymo iniciavimą.
Rokui Baciuškai – už išskirtinius sportinius pasiekimus, kurie garsina Tauragės vardą Lietuvoje ir Pasaulyje.
Ričardui Kazimierui Paulauskui – už aktyvų dalyvavimą visuomeninėje veikloje, švietimo ir sporto veikloje. Šis asmuo buvo Lietuvos Persitvarkymo Sąjūdžio Skaudvilės grupės pirmininkas, Skaudvilės bendruomenės pirmininkas, šiuo metu aktyvus bendruomenės narys. Ričardas Kazimieras Paulauskas visą gyvenimą dirbo kūno kultūros mokytoju, rankinio ir krepšinio treneriu. Aktyviai organizuoja įvairias sportines varžybas .
Renginio metu meras taip pat dėkojo Tarybos, Seimo nariams, savo komandai, dvasininkams, seniūnams, seniūnaičiams, nevyriausybinėms organizacijoms ir visiems, kurie kuria ir dirba dėl Tauragės.

„Kiekvieno mūsų darbas yra didelis kūrybinis procesas. Kūrybinis procesas, kuris negali būti įgyvendinamas be vidinio kuro – optimizmo“,– kalbėjo meras.


šaltinis: https://www.taurage.lt/surengtas-tradicinis-mero-padekos-vakaras/


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN