Savivaldybėje lankėsi svečiai iš Kretingos (Kelmė)

News: Autonomy , 2022-12-10 19:08
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Kelmės r.

Gruodžio 9 dieną Kelmėje gyvenančio dailininko, AJJU galerijos įkūrėjo ir paveikslų po atviru dangumi miesto erdvėse iniciatoriaus ir organizatoriaus Andriaus Seselsko iniciatyva Savivaldybėje lankėsi Kretingos rajono savivaldybės atstovai.

Pagrindinis kretingiškių lankymosi rajone tikslas – aplankyti Kelmės mieste veikiančią paveikslų po atviru dangumi galeriją, susipažinti su akmentašių miestui dovanotų skulptūrų parku, kitomis, pastaraisiais metais miestą papuošusiomis detalėmis.

Administracijos direktorius Stasys Jokubauskas gausiam svečių būriui pateikė informaciją apie rajono lankytinas vietas ir objektus (demonstruotas filmukas apie Kelmės rajoną), atsakė į svečių klausimus apie Savivaldybės įgyvendinamus pagrindinius projektus, veiklą ir pan.


Savivaldybės administracijos informacija
šaltinis: https://www.kelme.lt/savivaldybeje-lankesi-sveciai-is-kretingos/


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN