95-ojo jubiliejaus proga pasveikinta A. Gaurilčikienė (Šilutė)

News: Personality , 2022-12-08 12:38
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Šilutės r.

Šilutės rajono savivaldybės meras Vytautas Laurinaitis, Socialinės paramos skyriaus vedėjas Alvidas Šimelionis, Šilutės seniūno pavaduotojas Marius Stonys bei Šilutės seniūnijos socialinio darbo organizatorė Oksana Kalitina gruodžio 5 d. 95-ojo jubiliejaus proga pasveikino šilutiškę Anicetą Gaurilčikienę.

Senjorė svečius pasitiko su šypsena ir pakilia nuotaika. 95-ąjį gimtadienį mininti Aniceta iki šiol savo buitimi rūpinasi pati, džiaugiasi gyvenimu ir ją labai mylinčia šeima. „Niekada nesuprasiu tų, kurie kasdien skundžiasi, kaip jiems yra blogai. Kol buvom jauni, buvo sunku, tačiau niekada nesiskundėme ir laimingai gyvenome. Ir dabar nemėgstu skųstis, stengiuosi džiaugtis gyvenimu“, – svečiams pasakojo senjorė. Su vyru Aniceta susilaukė dviejų sūnų, o dabar džiaugiasi dar ir 5 anūkų bei 3 proanūkų dėmesiu.


Komunikacijos skyrius
šaltinis: https://www.silute.lt/naujienos/95-ojo-jubiliejaus-proga-pasveikinta-a.-gaurilcikiene/9802


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN