Tarptautinį teatrų festivalį keičia Meno festivalis (Mažeikiai)

News: Life Style , 2022-09-26 18:03
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Mažeikių r.

Rugsėjo 23 d., penktadienį, muzikų dailės paroda ir muzikos koncertu atidarytas XVI tarptautinis Mažeikių meno festivalis. Nuo šiandien iki spalio 28 d. mažeikiškiai ir miesto svečiai išvys įvairius meno renginius – šešis koncertus, du šokio, vieną vaidybinį spektaklius ir dailės parodą. Aštuoni iš jų vyks Mažeikių rajono savivaldybės kultūros centre, du – Mažeikių Šv. Pranciškaus Asyžiečio bažnyčioje.

Festivalio globėjas Mažeikių rajono savivaldybės meras Vidmantas Macevičius, meno vadovas Džeraldas Bidva, jo pavaduotojas – Ričardas Grušas kviečia visus pabūti kartu, pasimėgauti muzika, šokiu, spektakliais, dailės kūriniais.


Ryšių su visuomene skyrius
šaltinis: https://www.mazeikiai.lt/savivaldybe/naujienos/tarptautin%C4%AF-teatr%C5%B3-festival%C4%AF-kei%C4%8Dia-meno-festivalis/


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN