Projekto „Kokybės krepšelis“ renginys „Germanto“ progimnazijoje (Telšiai)

News: Education , 2022-05-10 20:28
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Telšių r.

Nacionalinė švietimo agentūra kartu su Telšių rajono savivaldybės administracija ir septyniomis rajono bendrojo ugdymo mokyklomis vykdo Europos socialinio fondo lėšomis finansuojamą projektą „Kokybės krepšelis“.

Projekto tikslas – pagerinti mokinių ugdymosi pasiekimus. Pirmame projekto etape dalyvauja Žemaitės gimnazija, Luokės Vytauto Kleivos gimnazija, Tryškių Lazdynų Pelėdos gimnazija, Viešvėnų pagrindinė mokykla ir „Germanto“ progimnazija.

„Germano“ progimnazijoje susirinko 63 projekte dalyvaujančių mokyklų atstovai iš Kelmės, Kretingos, Skuodo, Mažeikių, Plungės, Šilutės, Klaipėdos rajonų, Rietavo bei Klaipėdos miesto savivaldybių. Informacinio metodinio renginio tikslas – plėsti dalyvių švietimo sampratą, susipažinti su „Germanto“ progimnazijos projekto „Kokybės krepšelis“ veiklomis ir aptarti projekto galutinių ataskaitų bei įsivertinimo ataskaitų rengimo aspektus.

Renginio dalyvius pasveikino Telšių rajono savivaldybės administracijos Švietimo ir sporto skyriaus vedėja Lina Leinartienė, mintimis ir įžvalgomis pagrindine susitikimo tema „Gyvenimo kokybės aspektai šiandieniniame ugdyme“ dalijosi teologijos licenciatas, religijos mokslų magistras, besidarbuojantis Telšių šv. Antano Paduviečio katedroje ir Telšių Vyskupo Vincento Borisevičiaus kunigų seminarijoje, kanauninkas Andriejus Sabaliauskas. Projekto metodininkas, kuruojantis minėtų savivaldybių mokyklas, dalyvaujančias projekte, Gražvydas Kazakevičius aptarė projekto galutinių ataskaitų ir įsivertinimo ataskaitų rengimo aspektus. Renginį moderavo „Germanto“ progimnazijos direktorė Alma Mikienė, projekto vykdomas veiklas ir patirtį pristatė šios progimnazijos mokytojų komanda.

Gražiausias Telšių vietas renginio dalyviams aprodė gidė, Telšių „Kranto“ progimnazijos direktorė Irena Daubarienė.

Tikimės, kad įgyvendintos projekto veiklos taps pagrindu sisteminiam praktiniam kokybės kultūros įgyvendinimui mokyklose, o su Telšiais susipažinti atvyks dalyvavusių savivaldybių mokyklų mokiniai bei mokytojai.


šaltinis: https://telsiai.lt/go.php/lit/Projekto-kokybes-krepselis-renginys-germanto-progimnazijoje/10


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN