Savivaldybės vadovai pasveikino Prezidento ordino „Už nuopelnus Lietuvai“ medaliu apdovanotą daugiavaikę mamą (Šilutė)

News: Autonomy , 2022-05-04 22:08
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Šilutės r.

Šilutės rajono savivaldybės mero pavaduotojas Sigitas Šeputis, Administracijos direktorius Virgilijus Pozingis bei Administracijos direktoriaus pavaduotoja Daiva Žebelienė gegužės 4 d. pasveikino neeilinį žmogų – daugiavaikę mamą Nijolę Juščienę iš Usėnų. Motinos dienos proga moteris už nuopelnus motinystei Prezidentūroje šalies vadovo buvo apdovanota ordino „Už nuopelnus Lietuvai“ medaliu.

N. Juščienė kartu su vyru Zigmu išaugino ir gerai išauklėjo 12 vaikų. N. ir Z. Juščių šeimoje visada buvo skiepijamos žmogiškosios vertybės, rūpestis šeimos nariais ir aplinkiniais, pagarba vienas kitam. N. Juščienė šiuo metu turi 17 anūkų. Moteris didžiuojasi sugebėjusi užauginti ir gerai išauklėti savo vaikus. Pasak N. Juščienės, džiugu, kad vaikai, gyvenantys užsienyje, nepamiršta jos ir labai dažnai su šeimomis susirenka tėvų namuose Usėnuose.


Komunikacijos skyrius
šaltinis: https://www.silute.lt/savivaldybes-vadovai-pasveikino-prezidento-ordino-uz-nuopelnus-lietuvai-medaliu-apdovanota-daugiavaike-mama/9212


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN