Krepšinis Raudonskardyje

News: Sport , 2021-11-03 11:59
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Akmenės r.

Asociacija „Raudonskardžio bendruomenė“ įgyvendino projektą ,,Ateik, žaisk, laimėk“ pagal Akmenės rajono savivaldybės 2020 metų Jaunimo iniciatyvų ir laisvalaikio užimtumo plėtojimo programą.

Bendruomenė įgyvendindama projektą nusprendė orientuotis į Raudonskardžio jaunimą ir krepšinį, todėl už projektui skirtus pinigus įsigijo mobilų krepšinio stovą bei krepšinio kamuolius.

Krepšinis – tai visų mėgstamas žaidimas, kurio metu stengiamasi atkakliai siekti tikslo – pergalės, gerbti komandos draugus. Kaip teigia bendruomenės nariai, žaidimas komandoje padėjo ugdyti kantrybę ir pasitikėjimą savimi, atsakingumo jausmą. Ne mažiau svarbus buvo ir tarpusavio ryšys, galimybė suburti draugėn pačius jauniausius, jaunus ir vyresnio amžiaus žmones.

Projekto vertė 366,46 Eur, iš kurių Akmenės rajono savivaldybės lėšos sudarė 290 Eur ir asociacijos „Raudonskardžio bendruomenė“ lėšos 76,46 Eur.



Pirmininkė Irena Beišinienė
šaltinis: https://akmene.lt/naujienos/krepsinis-raudonskardyje/3581


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN