„Wizz Air“ vadovas Jozsefas Varadi oro linijų industrijos apdovanojimuose įvertintas už lyderystę ir aiškią viziją

News: Business , 2021-10-05 12:08
El. pašto adresas: agne.jasinskiene@adverum.lt

Jozsefas Varadi, sparčiausiai augančios Europos oro linijų bendrovės „Wizz Air” vadovas, tarptautiniame oro linijų industrijos renginyje „Airline Strategy Awards“ gavo aukščiausią apdovanojimą už lyderystę žemų sąnaudų oro linijų kategorijoje („Low-Cost Leadership Award“). Žurnalo „Flight Global“ kasmet organizuojamame renginyje, kuris šiemet vyko rugsėjo 27 d., „Wizz Air“ CEO sulaukė pripažinimo už dinamišką lyderystę ir aiškią viziją pandemijos laikotarpiu.

Šiemet „Airline Strategy Awards“ daugiausia dėmesio skyrė aukščiausio lygio lyderystei, ypač – išskirtiniams pasiekimams Covid-19 pandemijos metu. Leidinys „Flight Global“ gyrė nugalėtojus už atkaklumą ir lankstumą, kurį šie pademonstravo per ilgiausią ir giliausią krizę, kokią oro linijų bendrovėms yra tekę išgyventi.

„Wizz Air“ atsparumą pandemijai garantavo bendra įmonės strategija: nepriekaištingas finansinis atskaitingumas, lankstus operacijų modelis ir nuolatinis dėmesys diversifikacijai. Nuo 2020 m. kovo „Wizz Air“ pristatė 300 naujų krypčių, atidarė 17 bazių ir įsigijo 33 naujus orlaivius. Norėdama užsitikrinti dar spartesnį atsigavimą ir įgyvendinti ambicingus augimo planus, bendrovė pradėjo įdarbinimo kampaniją, kurios tikslas iki 2021 m. gruodžio įdarbinti 800 naujų įgulos narių ir 300 pilotų.

„Džiaugiamės, kad „Airline Strategy Awards“ buvome įvertinti „Low-Cost Leadership Award“ apdovanojimu, ypač dabar, kai po aštuoniolikos išbandymų kupinų mėnesių vėl atsitiesiame, - sako Jozsefas Varadi, „Wizz Air“ vadovas. Tik „Wizz Air“ komandos atsidavimo ir sunkaus darbo dėka sugebėjome sėkmingai išnaudoti pasitaikiusias galimybes, o neapibrėžtumo bei kaitos sąlygomis, kokių iki šiol neteko patirti, galėjome demonstruoti pavyzdinį lankstumą bei atsparumą. Iš krizės mes išeiname kaip laimėtojai, šią poziciją ateityje tikimės tik sustiprinti. Liekame ištikimi savo įsipareigojimui vartotojams siūlyti mažiausias įmanomas kainas ir vis didesnį kelionių krypčių pasirinkimą“.


Apie „Wizz Air“
„Wizz Air“ – sparčiausiai auganti žemų sąnaudų oro linijų bendrovė Europoje, valdanti 144 Airbus A320 ir Airbus A321 orlaivio parką. „Wizz Air“ komanda, sudaryta iš aviacijos profesionalų, siūlo aukščiausio lygio aptarnavimą ir ypač mažų kainų skrydžių bilietus, kuriuos per 2021 finansinius metus (jie baigėsi 2020 m. kovo 31 d.) pirmuoju pasirinkimu įvardijo 40 mln. keleivių. „Wizz Air“ akcijos yra skelbiamos Londono vertybinių popierių biržoje (trumpinys – WIZZ).
Neseniai aviakompanija pateko į dešimties saugiausių oro linijų bendrovių pasaulyje reitingą, sudarytą vienintelės pasaulio oro linijų saugos ir prekių vertinimo agentūros airlineratings.com. Taip pat gavo „2020 metų aviakompanijos“ apdovanojimą, kurį bendrovei suteikė „Air Transport Awards“. Šiuo apdovanojimu pripažįstami asmenys ir organizacijos, kurios išsiskyrė savo puikiais rezultatais, naujovėmis ir paslaugomis. Žurnalas „World Finance Magazine“ bendrovę pripažino tvariausia oro linijų įmone 2021 m.


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN