Vydūno viešojoje bibliotekoje – Pagėgių lopšelio-darželio auklėtinių viešnagė

El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Pagėgių m.

Už lango skaisčiai šviečiant ankstyvai pavasario saulutei bei artėjant Tarptautinei vaikų knygos dienai, 2024 m. kovo 28 d. Pagėgių savivaldybės Vydūno viešojoje bibliotekoje apsilankė Pagėgių savivaldybės Pagėgių lopšelio-darželio „Lašiukų“ grupės auklėtiniai su grupės mokytoja Lina Bukauskiene bei mokytojos padėjėjomis Reda Račkauskiene ir Erika Žymantaite. Mažieji skaitytojai aplankė bibliotekoje esantį Raštijos fondą, susipažino su jame esančia seniausia knyga, skaičiuojančia 151-uosius leidybos metus, domėjosi Vaikų erdvėje esančiais leidiniais, susipažino su garsinėmis knygelėmis, taip pat „gydė“ suplyšusias knygeles... Žingeidūs Pagėgių lopšelio-darželio „Lašiukų“ grupės auklėtiniai bibliotekoje žaidė, įvairiomis priemonėmis spalvino ir dekoravo popierinius margučius, vaišinosi Velykų bobutės saldėsiais.
Padėkojus vieni kitiems už gražų susitikimą, vaikučiai išlydėti saulėtos dienos pratęsimui vaikštinėjant ir gėrintis bundančia gamta.
Daugiau skaityti: https://pagegiusvb.lt/naujienos-naujienos/vyduno-viesojoje-bibliotekoje-pagegiu-lopselio-darzelio-aukletiniu-viesnage/


Gitana Baužaitė,
Pagėgių savivaldybės Vydūno viešosios bibliotekos
vyresnioji bibliotekininkė darbui su vaikais

Nuotraukų autorės – Asta Andrulienė, Dalia Mankienė


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN