Projekto ,,Sporto salės atnaujinimas Užvenčio gimnazijoje“ užbaigimas ir atnaujintos sporto salės atidarymo šventė

El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Kelmės r.

2024 m. sausio 18 dieną Užvenčio gimnazijoje, užbaigus projektą ,,Sporto salės atnaujinimas Užvenčio gimnazijoje“, buvo surengta atnaujintos sporto salės atidarymo šventė. Į ją atvyko Kelmės rajono savivaldybės administracijos Švietimo, kultūros ir sporto skyriaus vedėjo pavaduotoja Sonata Venckienė, vyriausiasis specialistas Saulius Michailovas, Užvenčio seniūnijos seniūnas Linas Mačernius, Užvenčio miesto bendruomenės buvusi ir esama pirmininkės Dalia Barauskienė ir Laima Norkienė, UAB INOVASTA atstovas Edvardas Lisauskas, Kelmės krašto partnerystės VVG pirmininkė Nelė Želvienė, Kelmės rajono savivaldybės tarybos narys Algirdas Steponkevičius, Kelmės sporto centro direktorius Vaidotas Monkevičius ir jo pavaduotoja Laura Balsytė, Užvenčio kultūros centro direktorė Odeta Kuličauskienė bei Užvenčio Šv. Marijos Magdalietės parapijos klebonas Aivaras Jurgilas.

Gimnazijos direktorius Albertas Pumputis padėkojo visiems, kurie prisidėjo prie sporto salės renovacijos, nes kelis mėnesius iš eilės, kol vyko patalpų renovacija, mokiniai sportavo kitose gimnazijos erdvėse. Mokiniai nekantriai laukė, kada salėje vėl pradės vykti fizinio ugdymo pamokos, neformalaus švietimo užsiėmimai, o suaugusieji – kada galės aktyviai leisti laiką, organizuoti sporto varžybas.

Atnaujintą sporto salę pašventino klebonas A. Jurgilas. Jis linkėjo, kad čia visada klestėtų sveikata, vikrumas ir tyrumas, kvietė moksleivius, jaunimą ir suaugusiuosius aktyviai sportuoti, išnaudoti sukurtas palankias sąlygas fiziškai tvirtėti, sveikai ir kultūringai leisti laisvalaikį.

Šventinę nuotaiką kūrė ne tik padėkos, sveikinimo žodžiai, gautos dovanos, bet ir 4 – II g klasių mergaičių atliekama nuotaikinga daina (muzikos mokytojos Judita Rumbinienė ir Erika Lukšaitė).

Gimnazijos direktorius A. Pumputis dėkojo visiems, kas pritarė sumanymui atnaujinti sporto salę, padėjo rengti projektą bei kokybiškai atliko suplanuotus darbus.

Projektas buvo įgyvendinamas pagal Aprašą, skirtą VPS priemonei „Pagrindinės paslaugos ir kaimų atnaujinimas kaimo vietovėse“ Nr. LEADER-19.2-SAVA-9, patvirtintą Kelmės krašto partnerystės vietos veiklos grupės valdybos 2020 m. gegužės 20 d. sprendimu Nr. 4. Europos Sąjungos paramos projektui dalis 80 proc. (28898,20 Eur), Kelmės rajono savivaldybė prisidėjo 7316 Eur.

Informaciją ir nuotraukas pateikė Užvenčio Šatrijos Raganos gimnazijos Lietuvių kalbos ir literatūros mokytoja Jolanta Venckienė

šaltinis: https://www.kelme.lt/projekto-sporto-sales-atnaujinimas-uzvencio-gimnazijoje-uzbaigimas-ir-atnaujintos-sporto-sales-atidarymo-svente/


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN