Ketvirtieji Maldos pusryčiai Mažeikiuose – bendrystė tęsiasi

El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Mažeikių r.

Šiandien, gruodžio 7-ąją, Mažeikių rajono savivaldybės (toliau – Savivaldybės) vadovai pakvietė į Maldos pusryčius Telšių vyskupijos vyskupą ordinarą Algirdą Jurevičių, vyskupijos kanclerį kun. Haroldą Šneideraitį, Mažeikių dekanato kunigus. Jau tradicija tapo advento laikotarpiu prieš šv. Kalėdas tokius pusryčius rengti Mažeikiuose – bendrystė tarp vietos savivaldos ir Bažnyčios tęsiasi ne pirmus metus.

Su dvasininkais susitiko Savivaldybės meras Vidmantas Macevičius, mero pavaduotojai Sigutė Bernotienė, Paulius Auryla, mero patarėjai Kęstutis Bartkevičius, Milda Šukienė, Ramūnas Bertulis.

Maldos pusryčius giesmėmis ir kunigo Ričardo Doveikos mintimis apie adventą, kalėdinį laikotarpį pradėjo Viekšnių ateitininkai (vadovas Vilius Staskevičius). Sveikinimo ir padėkos žodžius tarė Savivaldybės meras V. Macevičius, mero pavaduotojai S. Bernotienė, P. Auryla, vyskupas A. Jurevičius, kiti dvasininkai.

Kalbėta apie dvasinius dalykus, šiandienes aktualijas, planus, bendrystę. Išsakyta idėja surengti dalykinį susitikimą ir aptarti bendrus projektus, kasdienius reikalus.


Ryšių su visuomene skyrius
šaltinis: https://www.mazeikiai.lt/savivaldybe/naujienos/ketvirtieji-maldos-pusry%C4%8Diai-ma%C5%BEeikiuose-bendryst%C4%97-t%C4%99siasi/


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN