Geriausia Klaipėdos apskrities pareigūnų komanda – Patrulių rinktinės atstovai

Новости: Закон , 2019-08-14 10:15
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Klaipėdos m.

Rugpjūčio 8 dieną, Klaipėdos apskr. vyriausiajame policijos komisariate vyko geriausios pareigūnų komandos rinkimai. Policininkai iš apskrities miestų ir rajonų bei Patrulių rinktinės, Kelių policijos ir Viešosios tvarkos tarnybų rungėsi šešiose rungtyse, kurias atlikus, buvo išsiaiškinti bei pagerbti šių metų lyderiai.

Konkurso rungtys buvo sudarytos iš situacijų ir užduočių, susijusių su tiesioginiu policijos pareigūnų darbu. Dešimties komandų pareigūnams teko įrodyti savo profesionalumą žiniomis, fiziniu pasirengimu, psichologijos išmanymu.

Jie atliko policijos taktikos ir pirmosios medicinos pagalbos, šaudymo, reagavimo į smurtą artimoje aplinkoje, orientavimosi, vairavimo ir žinių patikrinimo rungtis.

Konkursą laimėjo Patrulių rinktinės pareigūnų komanda: Sandra Šicaitė, Sigetomas Olšauskas, Kazys Čepauskas ir Rokas Norkus.

Labiausiai nugalėtojams sekėsi policijos taktikos ir pirmosios medicinos pagalbos bei šaudymo rungtyse.

Lyderiai apdovanoti vardinėmis dovanomis ir atminimo suvenyrais iš stiklo. Jiems suteiktos trijų dienų papildomos mokamos atostogos.


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN